Vleeswaren

Slagerij in Hoofddorp

Kant-en-klaarmaaltijden
Samen te stellen op het aantal personen
Ook voor kleine gezelschappen

Bij onze slagerij in Hoofddorp kunt u diverse soorten vlees en vleespakketten kopen. Er wordt gewerkt met alleen hoogwaardig en vers eten, zodat u altijd een goede maaltijd op tafel kunt zetten. Daarnaast zijn natuurlijk ook de lekkerste vleeswaren voor op brood beschikbaar.

Belegde broodjes en maaltijden van onze slagerij in Hoofddorp

Bij slagerij Dick Reus in Hoofddorp, nabij Zwaanshoek, kunt u ook diverse belegde broodjes bestellen en allerlei salades. Lekker voor de lunch op kantoor of gewoon wanneer u er zin in hebt. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verse kant-en-klaar maaltijden en soepen. Onze slagerij in Hoofddorp verzorgt al uw maaltijden.

Direct bestelling plaatsen

Slagerij Hoofddorp
Slagerij Hoofddorp

BBQ-gerechten en thuisbuffetten

Onze winkel in de buurt van Vijfhuizen en Rijsenhout heeft tevens verschillende pakketten met barbecuevlees en thuisbuffetten beschikbaar. Dit is handig voor wanneer u een familiegelegenheid of thuisverjaardag heeft. Hierdoor zijn er ook koude hapjesschalen en borrelhapjes te bestellen. Alle pakketten zijn gemakkelijk samen te stellen op het aantal personen dat u verwacht. Zo heeft u altijd genoeg eten voor uw gasten.

Bestel nu uw maaltijd of hapjes

Heeft u binnenkort een feestje? Of wellicht een vergadering op u werk waardoor u geen tijd heeft om te koken? Bestel dan een van de lekkere maaltijden of pakketten van onze slagerij in Hoofddorp. Heeft u vragen of misschien wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op per telefoon via 023 – 565 44 32 of per e-mail via info@slagerijreus.nl.